Боядисване на мебели | Боде Мебел ЕООД

Боядисване на мебели | Боде Мебел ЕООД

Боде Мебел ЕООД от 20 години печели доверието на множество клиенти и се е наложила фирма на пазара за боядисване на мебели. Работната база на фирмата се намира в село Брани Поле, Пловдивска област. Независимо от отдалеченото място, Боде Мебел ЕООД се ангажира с доставки до всяка точка на страната, тъй като разполага със собствен специализиран транспорт.

Боде Мебел ЕООД е фирма, която  се гордее със своя труд, защото всеки един от тях счита за истинско произведение на изкуството. Фирмата се ангажира с боядисването на всякакъв вид мебели. Тя разчита на своите оригинални виждания, излизащи от всякакъв стереотип.

Можете да използвате услугите им не само за Вашия дом. Те предлагат боядисване и на обзавеждане за административни и търговски сгради, заведения, хотели, а също така и на мебели за Вашата градина.

Персоналът на Боде Мебел ЕООД се състои от опитни и креативни мебелисти, съчетаващи в работата си оригиналност, функционалност и висококачествени материали.

Какъвто и проект да имате, колкото и ексцентрични да са вашите идеи – потърсете Боде Мебел ЕООД и се доверете на истинските специалисти в сферата на мебелното боядисване.

За да получите по-подробна информация относно дейността на фирмата и предлагани от нея продукти, можете да се свържете с неин представител, използвайки посочените координати за контакт.

Контакти:

+359 888 939 197

Пловдив, с. Брани поле, ул. Родопи 3

vitalitytrade@abv.bg

Виж също

thumbnail
hover

Мебели от чам, бук и дъб...

Мени ЕООД специализира в производството на мебели с отлично качество, функц...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Цялостно обзавеждане от Италия | Студио...

Студио Модилиани е специализирано в проектирането и създаването на интерио...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Мебелна къща Алнико – село Негован

Мебелна къща Алнико мебел – стилните и качествени мебели за вашия дом Ако же...

  • Публикувано от bgstart