Обзавеждане на хол

Обзавеждане на хол

Обзавеждане на хол

Обзавеждане на хол

Интериорните решения относно обзавеждането на хол се простират в богат диапазон. Все по-популярни и предпочитани са прозрачните мебели и аксесоари. Тяхната изисканост и модерност остава създават внасят финес и чувство за пространственост.

Подовата настилка също е едно от основните неща, на които трябва да се обърне особено голямо внимание при обзавеждане на хол. Тя трябва да бъде съобразена с това от колко члена се състои семейството, дали има малки деца, на каква влажност ще бъдеподложена, колко често трябва да бъде почиствана, какво настроение ще предава и тн.

Преди се направи избор на конкретна подова настилка или на комбинация от няколко вида, е добре да се имат в предвид някои важни подробности:

Обзавеждане на хол 2

Обзавеждане на хол 2

.

Теракота предлага голямо изобилие от дизайн и различни форми, но за сметка на това е много студен с него се губи чувството на уют.

Дървеният под е много естетичен и елегантен, създава настроение, уют и топлина.

Килимите и мокетите са идеалните изолатори за обзавеждане на хол, но за сметка на това се почистват доста по-трудно от другите подови настилки.

.

Независимо с какви финансови средтсва се разполага, специалистите в областта на интериорния дизайн съветват да се използва въображението и да се комбинират различни цветове и форми за обзавеждане на хол. Най-лесно може да импровизира, като се използват плочки, тъй като освен стандартните квадратни, има богат асортимент от много по-оригинални форми. Подредбата на паркета също предоставя голвми възможности и варианти.

От голямо значение за обзавеждането на хол е подбирането на мебелите и аксесоарите така, че да отговарят на собствените нужди и предпочитания. Доста актуално е холът да бъде, както отделен, така и свързан с кухнята и трапезарията.

Обзавеждане на хол 3

Обзавеждане на хол 3

Прикачени файлове

Related Post

thumbnail
hover

Мебели от чам, бук и дъб...

Мени ЕООД специализира в производството на мебели с отлично качество, функц...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Цялостно обзавеждане от Италия | Студио...

Студио Модилиани е специализирано в проектирането и създаването на интерио...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Мебелна къща Алнико – село Негован

Мебелна къща Алнико мебел – стилните и качествени мебели за вашия дом Ако же...

  • Публикувано от bgstart