Цялостно обзавеждане от Италия | Студио Модилиани

Цялостно обзавеждане от Италия | Студио Модилиани

Студио Модилиани е специализирано в проектирането и създаването на интериорен дизайн. Фирмата предлага цялостни решения за дома и офиса. Обръщайки се към Студио Модилиани, вие ще получите компетентно и изчерпателно консултиране, а съобразно вашите изисквания и ресурси, ще ви бъде изготвен най-подходящия проект, който да удовлетвори напълно вашите желания.

Студиото за дизайн съществува от 2000-та година. От тогава до днес, то не спира да разширява кръгозора си и да предлага на клиентите си най-модерните и функционални решения за техните помещения.

Студио Модилиани предлага на своите клиенти обзавеждане с високо качество от водещи италиански производители. Фирмата се радва на множество доволни  клиенти и безупречна репутация, която ревностно пази непокътната през годините, чрез своя професионализъм, коректно отношение и точност в изпълнението на всеки поет ангажимент.

Ако желаете да се запознаете по-подробно с дейността на фирмата, можете да се свържете със Студио Модилиани на посочените координати за контакт.

Контакти:

  • София, бул. Симеоновско шосе 4
  • http://modigliani.bg/
  • +359 897 880 303
  • plovdiv@modigliani.bg

Виж също

thumbnail
hover

Производство на мебели и конструкции от...

Y&Y furniture and woodcraft e фирма, чиято дейност включва обзавеждането на домове, офи...

thumbnail
hover

Стъклени душ кабини и лед огледала...

Техно Глас БГ е производител на стъклени душ кабини, които се изработват по з...

thumbnail
hover

Мебели от чам, бук и дъб...

Мени ЕООД специализира в производството на мебели с отлично качество, функц...