Читалището, обичащо традициите | Народно Читалище Култура 1927 – с. Негован

Читалището, обичащо традициите | Народно Читалище Култура 1927 – с. Негован

Село Негован пази своите традиции и обичаи, наследени от дедите ни. Това се случва благодарение на самосъзнанието и ценностите на Негованчани и тяхното читалище, което само между няколко стени съхранява минало и организира патриотично бъдеще.

Народно Читалище Култура 1927 – с. Негован организира множество мероприятия и програми, свързани със значими национални празници и местни дати, които са се превърнали в традиция за селото.

Читалището се грижи за най-малките и тяхното възпитание. В него се организират чести кръжоци, които развиват трудовото, естетическото, нравственото, светогледното и изобщо всякакъв вид възпитание. Ръководителите на отделните кръжоци са специалисти, които имат педагогически подход и богат опит в сферите, в които въвеждат децата.

Организирането на различни състезания от Народно Читалище Култура 1927, разведрява децата и ги мотивира да се стараят и внимават повече в провежданите часове. Не може да не се отбележи и огромната функция, на подобен вид събития, а именно формирането на умения за приемане на загубата.

Ако искате да разберете подробности относно кръжоците, които читалище Култура-1927 организира, можете да се свържете с него на посочените телефони.


 

  • с. Негован
  • +359988 959 245
  • radmil_k@abv.bg

 

Виж също

thumbnail
hover

Производство на мебели и конструкции от...

Y&Y furniture and woodcraft e фирма, чиято дейност включва обзавеждането на домове, офи...

thumbnail
hover

Стъклени душ кабини и лед огледала...

Техно Глас БГ е производител на стъклени душ кабини, които се изработват по з...

thumbnail
hover

Мебели от чам, бук и дъб...

Мени ЕООД специализира в производството на мебели с отлично качество, функц...